Butikkdata for faghandel

Athena er "verktøykassen" du bruker for å øke din fortjeneste gjennom skarpere fokus på kostnader og salg. Våre kunder er det beste eksempelet på at løsningen bidrar til akkuart dette. Athena er en programvareløsning for hovedkontoret. Systemet er utviklet for drift av butikkjeder. Løsningen ivaretar alle daglige oppgaver som logistikk, ordre, butikkdata, internet, internkontroll og mye mer.

Så du kan fokusere på bil

Future for bilverksteder ble til gjennom et samarbeidsprosjekt med delegrossisten Romnes. Future har vært under kontinuerlig utvikling, og er i dag det systemet som kommuniserer med flest av de store grossistene i Norge. Future for dekkverksteder er en spesiallaget Future versjon for dekkbransjen. Her har fokus vært integrasjon med dekkleverandører i Norge, samt effektive løsninger rundt valg av dekk og felg til bil. Future Dekk har også innebygget Dekkhotell med alle funksjoner et moderne dekkhotell bør ha.

Løsning for småbedrifter

Vi beklager å måtte informere om at produktet Corrado er nedlagt, og ikke lenger vil bli videreutviklet eller supportert.